Kwispel Party 2022

Kwispel Party 2de editie!

Een dag vol leuke activiteiten voor je pomskyvriend(in) en andere viervoetige huisgenoten.

Deze datum hou je gegarandeerd vrij!

Het evenemententeam is alweer hard aan het werk om er ook dit jaar weer een gezellige en actieve dag van te maken. Vorig jaar hebben we veel leuke, positieve reacties in ontvangst mogen nemen. De hondjes hebben genoten van de diverse activiteiten, het spelen met de andere hondjes en de vele lekkernijen. Er was tijd om te kletsen, shoppen en actief bezig te zijn met je maatje. Dat gaat dit jaar ook weer zo zijn.
Op een groot veld met een eet- & drinkgelegenheid mogen de Pomsky’s zich uitleven. Ook voor de jonge tweebenige begeleiders is er een activiteit naast de activiteiten waar zij als begeleider aan mee kunnen doen. Ook zijn andere (ras)honden uit het zelfde gezin welkom!

Het is een dag vol sportieve fun voor jong, oud en natuurlijk onze kwispelende hondenvrienden. Geloof ons hier wil je bij zijn!

Tijdens het evenement zijn de kwispel regels van toepassing.

Klik hier voor de routebeschrijving naar de Kwispel Party.

Niet-leden kunnen zich inschrijven op deze pagina. De inschrijving is pas geldig als de betaling ontvangen is. Na betaling ontvang je een inschrijfbevestiging per e-mail. De datum van betaling geldt als datum van inschrijving! Let op de afloopdatum van de earlybird tickets.

LEDEN VAN DE VERENIGING ONTVANGEN EEN E-MAILBERICHT VOOR INSCHRIJVING!

Voor vragen/opmerkingen kun je een e-mail sturen naar evenementen@pomskyvereniging.nl

Wij zullen steeds meer informatie delen over de invulling van de dag.

Houdt onze Facebook, het evenement op Facebook of onze Instagram in de gaten!

Early Bird
Beschikbaar tot 1 augustus 2022

Leden Arctic Spits Vereniging NederlandNiet Leden
Volwassenen€ 7,50 inclusief twee consumpties€ 10,50
Kinderen t/m 12 jaarGratis€ 2,00

Entreeprijs
Geldig vanaf 1 augustus 2022

Leden Arctic Spits Vereniging NederlandNiet Leden
Volwassenen€ 10,50 inclusief twee consumpties€ 15,50
Kinderen t/m 12 jaar€ 1,00€ 3,00

Kom je ook? Gezellig!

De inschrijving is compleet als we de betaling ontvangen hebben. Inschrijven kan tot 6 september. Het kan altijd gebeuren dat je na aanmelding niet kunt komen. Wij denken dan aan iets ernstigs, niet aan bijvoorbeeld ‘we hebben iets anders gepland’. Tot 15 augustus 2022 ontvang je het volledige bedrag retour minus € 1,00 per persoon. Vanaf 15 augustus tot 4 september 2022 wordt het betaalde bedrag geretourneerd minus € 3,00 per volwassenen € 1,00 per kind. Vanaf 4 september is er geen retournering meer mogelijk.

dagen

uren

minuten

secondes

Volwassenen € 10,50

Early Bird, beschikbaar tot tot 1 augustus 2022.

Available Tickets: Onbeperkt
Het Volwassenen ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Kind t/m 12 jaar € 2,00

Early Bird, beschikbaar tot tot 1 augustus 2022.

Available Tickets: Onbeperkt
Het Kind t/m 12 jaar ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

10 september 2022

HSV Roosendaal